понедељак, 25. септембар 2017.

Revuele Oil Therapy maska za kosu

U danasnjem postu predstavljam vam relativno nov brend kod nas, Revuele, a ujedno i jedan od mnogih mojih trenutnih favorita kada je nega kose u pitanju... 
Revuele je francuski brend koji se nedavno pojavio kod nas, asortiman im je ogroman, maske za kosu, maske za lice, kreme za lice, micelarne vode...dakle, preparativa. Uvoznik je Alexandar Cosmetics, tako da se proizvodi mogu naci kod njih i njihovih distributera. Cenovno, rec je o pristupacnom brendu...



Kao sto i sam naziv maske kaze, ovo je maska koja je na bazi ulja, te bi trebala da bude pogodna za oporavak suve i ostecene kose. Medjutim, kako ulja nisu na vrhu liste sastojaka, ovo nije maska za dubinski/oporavak na duze staze, tako da ne ocekujte cuda...ali je svakako odlicna maska za svakodnevno koriscenje na kosi koja je normalna/blago suva/ostecena.

Maska dolazi u standardnom, funcionalnom plasticnom pakovanju, unutra nema zastitne folije, ali postoji dodatni providni plasticni poklopac tako da je to prakticno za putovanja. Pakovanje je od 500ml, cena 390din.




Maska je srednje gustine, odlicno se nanosi i rasporedjuje po kosi, ima predivan, jak, pomalo muski miris koji se meni zadrzi u kosi i dan nakon pranja.




Na kosi je drzim oko pola sata/sat, zavisi koliko imam vremena. Nakon nje je moja kosa izuzetno meka, lako se rasceslja i divno mirise. Ne masti mi i ne otezeva kosu cak ni kod redovnog koriscenja.




Na pakovanju je naznaceno da masku mozete naneti i na koren, te bi na taj nacin trebala da pomogne kod peruti/suve koze glave, ali ja to nisam probala, a ne bih preporucila ni vama, jer mislim da bi se tako postigao los efekar, narocito ako bi se maska redovno nanosila na teme, jer bi doslo do talozenja, a zatim i do stvaranja masne peruti ili nesto sl. sto je opet naravno samo moje misljenje.




U svakom slucaju, ovo je trenutno moja omiljena jeftina maska, koji preporucem i vama jer je odnos cene i kvaliteta i vise nego dobar. A rado cu probati jos njihovih maskica, ali i ostalih proizvoda, tako da ocekujte svasta na blogu...

Hvala na citanju.

2 коментара: