субота, 10. фебруар 2018.

Avon Mark Perfect Brow gel

Trend iscrtavanja/popunjavanja obrva ne prestaje vec godinama, samo se nacin i forma pomalo menjaju. U moru proizvoda namenjenim obrvama svaka moze pronaci idealno resenje za sebe, a da li je Avon Mark gel za popunjavanje obrva proizvod za vas procitacete u nastavku.

Od kada sam posvecena sminkanju u popunjavanju obrva nisam puno eksperimentisala, bila sam verna senkama i olovkama, sve do sada.
Avon je prateci trendove nedavno izbacio svoju verziju kremastog proizvoda za popunjavanje obrva, kao sto NYX recimo ima cuvenu pomadu...



Avon Mark gel za obrve dolazi u staklenoj teglici poput gel ajlajnera. Dostupan je u svega dve nijanse, za plavuse i tamnijoj.
Kako imam svetlije obrve, odlucila sam se za blonde i mnogo pogresila. Nijansa je presvetla, na prvi pogled izgleda kao dosta taman korektor. Lepo se razmazije i lako kontrolise prilikom iscrtavanja.
Ne susi se odmah, tako da pocetnicima ostavlja dovoljno vremena za prepravke.
Nakon sto se osusi, postojana je tokom celog dana. Lako se skida bilo kojim sredstvom za skidanje sminke. Odlican je za devojke kojima fale obrve usled nepravilnog oblikovanja.
Dobra strana u odnosu na NYX pomadu za obrve jeste sto je Avon gel duplo jeftiniji, velika mana je sto postoje samo dve nijanse. Mana ovih proizvoda generalno je to sto znaju da se brzo osuse, te ih je potrebno dobro cuvati. Za iscrtavanje sam koristila kosu Aurinu cetkicu.







Da li bih ga ponovo kupila? Ne, i ako mi se kao proizvod dopada, nijansa mi je presvetla, te bi odgovara jedino devojkama sa bas, bas svetlim obrvama.

Hvala na citanju. 💄

Нема коментара:

Постави коментар